Nye datesider

Datesider lohja..

Miesten seksiasut karvainen alapää

miesten seksiasut karvainen alapää

Kokonaan karvaton mies puolestaan ei sytytä, joten vinkki: miehet, älkä ajako kokonaan alapänkarvoitustanne sen toivossa, että se näyttäisi mukamas isommalta. Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Siksi kysyimmekin kolminelikymppisiltä miehiltä, millainen alapäkarvoitus on heidän makuunsa. Sisältö jatkuu mainoksen alla, posliini, koska silloin suuseksin antaminen on jotenkin helvetin kiihottavaa. Katsojien huomio tulee väkisinkin kiinnittymän vyötärön alapuolelle. Se on miesten mielestä hauskinta, kun karvat eivät ole tiellä. Rinta- ja selkäkarvat sitä vastoin ovat mielestäni inhottavia, eivätkä miellytä minua. Kavahdan jopa kikkuraisia jalkakarvoja, pörheitä rinta- ja etenkin selkäkarvoja, kuten myös muitakin haituvia, joita tuppaa tunkemaan nenästä, korvista, varpaanselkämyksistä. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Likainen alapäkarvoitus on ehkä suurin turn off, mitä maa pällän kantaa. Viime vuosi oli häpykarvojen. En haluaisi vastaavaa nähdä kyllä rintapuolellakaan. Lantion seutu näyttä hyvältä, jos siinä on vähän kolmiota, joten. Lue myös: Kiitos 2014! Jo miehen parransänkikin tuntuu omaa ihoa vasten inhalta, raastavalta, viiksistä en halua edes puhua. Movember muistutti kuitenkin taas elävästi, että pelkät viikset eivät. Nainen, parisuhteessa, 26, karvainen mies on siinä mielessä epäviehättävä, että alitajuntani väittä heidän hygieniansa olevan huono (vaikka näin ei välttämättä ole). Sivusto ei tue käyttämäsi selainta.

Miesten seksiasut karvainen alapää - Keskustelu

Onko puskatrendi noussut myös miesten ykkössuosikiksi? Miehen kannattaakin trimmata karvojaan, mutta ei sheivata niitä kokonaan. miesten seksiasut karvainen alapää

Karvainen alapÄ: Miesten seksiasut karvainen alapää

Vierailija: Mitä mieltä ootte onko posliinimies parempi kuin karvainen? Itse tykän enemmän nuolla posliinipalleja mut muuten karvoituksella ei ole väliä. Mutta jos kaikki on vedetty pois, niin tulee vaan outo fiilis. En haluaisi olla posliiniksi ajellun naisenkaan kanssa.

Miesten seksiasut karvainen alapää - Naiset vastaavat

Karvainen alapÄ kiihottaa Olen mies, enkä pysty kiihottumaan jos naisella on pelkästän paljas reikä vatsan alapuolella. Naisen alapän karvat on se ainoa kiihottava asia. Kiitos, kokeillaan, paitsi nyt mieheni ei halua minua posliiniksi, vaan itsensä, kummia nuo miesten oikut.

0 Svar till “Miesten seksiasut karvainen alapää”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *